Problemet med å få sendt ut verifiseringsepost er løst. De som har opprettet bruker får nå en epost, hvor de må verifisere brukeren sin og lage passord. Hvis du ikke mottar epost, kontakt [email protected].

Campus Porsgrunn Studentboliger

Fra 5400 kr

I mai 2025 står 232 nye studentboliger klare midt på USN campus Porsgrunn!

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding eller sjekk bolig-FAQen vår.

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Bli med på visning 6. mai! 

Du er hjertelig velkommen til å bli med og se de nye boligene tirsdag 6. mai! Meld deg på visningen her.

Lyst til å bo her?

Selv om bygget fortsatt er under oppføring, kan du nå søke om hybel eller leilighet i Campus Porsgrunn Studentboliger. Studenter som allerede er beboere i SSNs studentboliger stiller øverst på ventelisten.

NB! Bildene du ser av prosjektet er illustrasjoner og må kun sees på som eksempler på møblering. Farger og løsninger vil også kunne avvike fra ferdig interiør.

Om bygget:

Campus Porsgrunn Studentboliger er under oppføring og vil overtas av SSN den 1. mai 2025. Innflytting for de første beboerne vil skje fra 15. mai 2025.

Bygget oppføres i betong, er seks etasjer høyt og vil inneholde totalt 232 studentboliger. Det blir to innganger, A og B.

Bygget vil inneholde:

👉 Sjekk ut alle boligtyper på Campus Porsgrunn Studentboliger.

I tillegg blir det:

  • Totalt seks fellesrom, inkludert takterrasse!
  • Byttebod og bokbytte-hylle.
  • Fellesvaskeri.
  • Sykkelparkering med mulighet for lading.
  • Flotte, grønne uteområder med trær og sitteplasser.

I tillegg til studentboliger vil bygget inneholde en nærings/undervisningsdel (leietager er foreløpig uavklart) og en driftsdel for SSN.

👉 Les mer: Sosial bærekraft er vektlagt på nye Campus Porsgrunn Studentboliger.

Praktisk informasjon om Campus Porsgrunn Studentboliger:

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget. Husk å sortere! Elektrisk avfall kan legges i merket dunke på vaskeriet.

Se gjerne Renovasjon i Grenlands sorteringsguide om hva som skal hvor (PDF).

  • Campus Porsgrunn Studentboliger ligger midt på USN campus Porsgrunn.
  • Bygget omkranser studenthuset Fabrikken, så her er det kort vei til både forelesning og sosialt liv.
  • Det tar ca fem minutter å gå til nærmeste matbutikk (Rema1000 Vallermyrene).
  • Nærmeste busstasjon heter Universitetet USN Porsgrunn (ca 200 m fra campus).
  • Nærmeste togstasjon er Porsgrunn Stasjon, ca 15 minutter å gå fra campus.

Les mer om adkomst til campus Porsgrunn på usn.no

Bygget har 22 boder som kan leies av beboerne (se prislisten for gjeldende pris). Hver bod er på ca. 0,8 m2 og låses med privat hengelås. Du finner bodene til høyre for heisen i inngang A.

Når du har fått tildelt bolig på Campus Porsgrunn Studentboliger og har signert kontrakten din, kan du søke om leie av bod via Min Side. På grunn av begrenset kapasitet kan det bli venteliste for å få tildelt bod.

Det blir både en bokbyttehylle i fellesrommet i 1. etasje og en egen byttebod i et rom på innsiden av fellesvaskeriet (også i 1. etasje). Her kan du sette igjen ting du ikke lenger har bruk for eller finne ting til hybelen din. Det er ikke tillatt å sette igjen møbler eller tekstiler.

Les mer om bytterom-konseptet.

Campus Porsgrunn Studentboliger får totalt seks fellesrom (enkelte av disse er kun for tilhørende beboere med eget kjøkken og bad). Det blir et stort fellesrom med kjøkken for alle i 1. etasje, og en flott takterrasse i 5. etasje som alle beboere kan benytte, med et fellesrom og et kinorom rett på innsiden.

Fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketromler blir sentralt plassert ved B-inngangen og er tilgjengelig for alle beboere. Her finner du også et strykebrett du kan benytte ved behov. Det er ikke tillatt å henge opp klesvask inne på vaskeriet.

Du behøver ikke å ha med deg eget vaskemiddel, ettersom maskinene har "doseringsanlegg" - det vil si at det automatisk fylles på vaskemiddel. Vaskemidlene er allergivennlige.

Du bruker appen appWash for å betale for og bruke vaskemaskin/tørketrommel:

1. Last ned appen appWash by Miele eller benytt desktop-versjonen på nett.

2. Registrer deg i appen

3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin

5. Velg program

6. Legg inn tøy og start maskinen

Du kan sjekke om det er ledig maskin og også booke maskin i appen. Du kan også få varsel via appen når vasken din er ferdig (husk å tillate varsler fra appWash).

Har du spørsmål om appWash? Sjekk deres egen FAQ.

Eller kontakt appWash direkte: [email protected]

Det finnes to heiser, en ved hver inngang.

Du kan låse deg inn via mobilen din og "Mitt nøkkelkort" på Min side eller ved å bruke Student Sørøst-appen. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. Les mer om å bruke mobilen som nøkkel.

NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips! Kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor. Det er smekklås på dørene og det er fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet - det kan slutte å fungere.

Du mottar ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker kortet:

YTTERDØRER:

  • Hold nøkkelkortet inntil kortleseren, det vil da blinke grønt. Tast inn din firesifrede kode og døren vil låses opp.
  • Fra innsiden trykker du på åpnebryteren for å låse opp og åpne døren. 
  • Dørene er utstyrt med dørautomatikk for automatisk åpning og lukking.

KORRIDOR/FELLESDØRER:

  • Hold nøkkelkortet foran kortleseren og døren skal åpne seg - ingen kode behøves.
  • Fra innsiden trykker du på åpne-bryteren for å låse opp og åpne døren.

HYBEL-OG LEILIGHETSDØRER:

Slik kommer du deg inn/låser du døren til din hybel/leilighet:

  • Hold nøkkelkortet inntil kortleseren, det blinker grønt og døren låses opp. 
  • Døren låser seg automatisk etter 60 sekunder. Er du usikker på om døren din er låst fra utsiden etter 60 sekunder, sjekk gjerne med en venn som er på utsiden av døren.

Slik låser du døren når du forlater hybelen eller leiligheten din:

  • Døren låser seg automatisk opp når du tar dørklinken ned og åpner døren.
  • Etter at du har gått ut, forblir døren ulåst i 60 sekunder (som rømningsvei ved brann).
  • Døren låser seg automatisk etter 60 sekunder.
  • Dersom du ønsker det kan du overstyre låsen med kortet ditt slik at døren låses umiddelbart. Hold kortet foran leseren til det lyser rødt – døren er da låst.

Feilmelding i kortleser på din hybel/leilighetsdør?

Ved lavt batterinivå blinker blinker LED-dioden gult hvert 15. sekund. når den blinker rødt, er batterinivået kritisk og må byttes umiddelbart. ved behov for batteribytte Meld fra på Feil og mangler på Min side

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Det er tre HC-plasser på opparbeidet parkeringsplass, to av disse har mulighet for lading av el-biler. Disse er forbeholdt kjøretøy med gyldig p-tillatelse.

Det er ellers 19 nummererte p-plasser for leie, hvorav 4 av plassene har lademulighet. Gjeldende pris kan sees i prislisten og søknad om p-plass skjer på Min side under Mitt leieforhold og Søk om tilleggsprodukter.

Foruten nevnte p-plasser er det ikke knyttet flere p-plasser til bygget.  

Sykler/sparkesykler kan oppbevares i et stort, innebygget areal i B-bygget, men inngang fra uteområdet. Her kan du oppbevare sykkelen din tørt og trygt, men tilgang via adgangskontrollsystem. sykkel/sparkesykkel kan lades og det er eget skap for lading av sykkelbatteriet. Det er også tilrettelagt for vasking og "mekking" av sykkelen.

På bakkeplan opparbeides det fine felles utearealer med grønne områder, bordtennisbord, møteplasser og grillplass for sosiale sammenkomster. I tillegg finner du en takterrasse i 5. etasje med grill og sitteplasser. 



Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Det er viktig at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

SSN-ekstern

Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte Eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN vil du finne passordet under fanen Internett på min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

Quooker

Felleskjøkken er utstyrt med en kran for kokende vann, en Quooker. Dette betyr at du slipper å ta med deg vannkoker om du tilhører felleskjøkken ;)

Alle nøkler og nøkkelkort skal leveres innen klokken 10.00 på siste kontraktsdag

Vi minner om at hybelen din skal være tømt og rengjort når du leverer nøkkelen. 

Du kan enten levere nøkkelen på campuskontoret innenfor åpningstiden eller i en av dropboxene våre.

Les mer om nøkkellevering og finn lokasjon for dropbox på campusen din her.

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Passivhus med geobrønn (jordvarme) og solceller på tak

Strøm/energi er inkludert i husleien.

Bygget har lavenergistandard (passivhus) og har eget geobrønnanlegg (jordvarme) som tilfører energi til oppvarming og varmt forbruksvann. Det er også solceller på taket som produserer forbruksstrøm og strøm til elbil-ladere. Bygningen er ikke selvforsynt med strøm, så hjelp oss gjerne med å spare strøm.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. I sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute. Geobrønnene vil gi mulighet for noe kjøling på de varmeste dagene om sommeren.

Les mer: Slik kjøler du ned hybelen om sommeren!

Dokumenter

Plantegning 4.etasje pdf Plantegning 2.etasje pdf Plantegning 1.etasje pdf Plantegning 3.etasje pdf Plantegning 5.etasje pdf Plantegning 6.etasje pdf